Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Κλέωνας Σκούρτης και η Νία Καρτέρη στην...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Κλέωνας Σκούρτης και η Νία Καρτέρη στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» | Τετάρτη 12.07.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Κλέωνας Σκούρτης και η Νία Καρτέρη
στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Στους επικεφαλής δύο σημαντικών ελληνικών κινηματογραφικών φεστιβάλ Κλέωνα Σκούρτη και Νία Καρτέρη, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας, που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή,  την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στις 16:00.

Ο Κλέων Σκούρτης είναι επικεφαλής του San Francisco Greek Film Festival. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια και μετανάστευσε στην Αμερική στην αρχή της δεκαετίας του 1970. Εδώ και 25 χρόνια διδάσκει την ελληνική γλώσσα σε σχολείο και είναι αντιπρόεδρος του Modern Greek Studies Foundation.

Η Νία Καρτέρης είναι πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Σίδνεϊ, Sydney Greek Film Festival, από το 2004 και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας Σίδνεϊ από το 2010. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σίδνεϊ είναι ένα από τα πιο μεγάλα και σε διάρκεια αλλά και σε εμβέλεια καλλιτεχνικά γεγονότα.

Το San Francisco Greek Film Festival και το Sydney Greek Film Festival αποτελούν αδιαμφισβήτητα δύο από τις πλέον σημαντικές πολιτιστικές δράσεις της ελληνικής διασποράς για 40 χρόνια!

Επιμέλεια – παρουσίαση: Ελένη Καραλή

Μετάδοση: Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, στις 16:00-17:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ