Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο μουσικός και συνθέτης Πτολεμαίος Αρμάος στην εκπομπή...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο μουσικός και συνθέτης Πτολεμαίος Αρμάος στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη | Σάββατο 22.07.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο μουσικός και συνθέτης Πτολεμαίος Αρμάος
στην εκπομπή «Η δική μας πόλη»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Ιουλίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας

Τον μουσικό και συνθέτη Πτολεμαίο Αρμάο φιλοξενεί η εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, και σε επανάληψη την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, στις 05:00 ώρα Ελλάδας, από τη Φωνή της Ελλάδας.

Ο Πτολεμαίος Αρμάος, ο οποίος ζει ανάμεσα στην Αθήνα και στην Κολωνία, μιλάει για τις καλλιτεχνικές συνεργασίες του με μουσικούς από διάφορες χώρες του κόσμου, για το δικό του πολυεθνικό μουσικό σχήμα, για τους μουσικούς πειραματισμούς του, για τις μελοποιήσεις του πάνω σε Έλληνες ποιητές, αλλά και για την προσωπική του σχέση με την ποίηση που ξεκινάει από τις συζητήσεις του με τον πατέρα του ποιητή Δημήτρη Αρμάο και την οικογένειά του.

Ο ταλαντούχος μουσικός με σημαντικές σπουδές και διακρίσεις στην κλασική κιθάρα, αναφέρεται, επίσης, σε σημαντικά φεστιβάλ και τη συμμετοχή του σε αυτά, καθώς και στην πρώτη του κινηματογραφική συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μεταδίδονται συνθέσεις του Πτολεμαίου Αρμάου και τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ