Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας Γιώργος Ξηραδάκης στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» | 10.12.2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, Γιώργος Ξηραδάκης
στην εκπομπή «Καλές θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στις 08:00

Ο πατέρας του Γιώργου Ξηραδάκη δεν του έδωσε χρήματα για να κάνει, ως πιτσιρικάς, τον γύρο του κόσμου. Εκείνος όμως βρήκε τον τρόπο. Μπάρκαρε, έγινε καπετάνιος, σπούδασε Ναυτιλιακά και τώρα χρηματοδοτεί τα μεγάλα deals των εφοπλιστών. Το follow your heart στον απόλυτο ορισμό του.

Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, Γιώργος Ξηραδάκης, μιλάει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στις 08:00, στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης για τις εξελίξεις στη ναυτιλία, τις επενδύσεις, τις ναυλώσεις, τα ναυπηγεία, τα παραναυτιλιακά επαγγέλματα και τις προοπτικές που υπάρχουν στον χώρο.

Ο ασταμάτητος καπετάν Γιώργος Ξηραδάκης μιλάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για όλους και για όλα, ακόμα και για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ένα ιδιαίτερο ραδιοφωνικό ταξίδι στη Φωνή της Ελλάδας και στις «Καλές θάλασσες».

Επιμέλεια – παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Μετάδοση: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 08:00-10:00 και σε επανάληψη 23:00- 01:00

Γιώργος Ξηραδάκης

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ