Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο παλαίμαχος μηχανικός Γιώργος Αρίστος στις «Καλές θάλασσες»...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο παλαίμαχος μηχανικός Γιώργος Αρίστος στις «Καλές θάλασσες» | Σάββατο 18.03.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο παλαίμαχος μηχανικός Γιώργος Αρίστος στις «Καλές θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στις 08:00

Ο παλαίμαχος μηχανικός Γιώργος Αρίστος είναι στο «τιμόνι» της εκπομπής «Καλές θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο  Αντώνης Καραγιαννάκης, στη Φωνή της Ελλάδας, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στις 8 το πρωί (και σε επανάληψη στις 23:00) και μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για το βιβλίο του  «Μηχανικός στη μηχανή και ναύτης στο τιμόνι».

Ο μαστρο-Γιώργης Αρίστος αναφέρεται σε όλους και σε όλα. Στην εκπαίδευση, στους νέους, στα σωστά πρότυπα, στην αξιοκρατία, στη ναυτιλία του χθες του σήμερα και του αύριο, για το πως αντιμετωπίζει η χώρα μας τους ναυτικούς που πρόσφεραν τόσα  πολλά στην οικονομία.

«Σεβασμός, υπευθυνότητα, εργατικότητα, στόχοι, προσοχή και πειθαρχία είναι απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας ενός καλού ναυτικού στα βαπόρια» λέει, αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας ναυτικός.

Και βέβαια μοιράζεται με τους ακροατές της Φωνής της Ελλάδας περιστατικά από τη ζωή του στα βαπόρια. Περιγράφει σαν να ήταν χθες την μεγάλη τρικυμία που βίωσε ταξιδεύοντας από την Ιαπωνία στον Καναδά. Τέλος, μοιράζεται τη δραματική σε εξέλιξη ιστορία του ναυαγίου που βίωσε έξω από το Κέιπ Τάουν.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Μετάδοση: Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ώρα 08:00-10:00 και σε επανάληψη στις 23:00

Τρόποι Ακρόασης της «Φωνής της Ελλάδας»

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της «Φωνής της Ελλάδας»
Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ