Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Πάνος Νιάβης και η Βασιλική Καρακώστα στις...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Πάνος Νιάβης και η Βασιλική Καρακώστα στις «Καλές θάλασσες» | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Ο Πάνος Νιάβης και η Βασιλική Καρακώστα στις «Καλές θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 08:00

Ο πρώην καπετάνιος, νυν ναυλομεσίτης και λογοτέχνης, Πάνος Νιάβης φιλοξενείται στη Φωνή της Ελλάδας και στις «Καλές Θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 8 το πρωί.  Μαζί του η τραγουδίστρια Βασιλική  Καρακώστα. 

Ο Πάνος Νιαβής, περιγράφει πως από τα Άγραφα, αποφάσισε να γίνει καπετάνιος. «Βρήκα ένα διαφημιστικό έντυπο για τις Ναυτικές Σχολές. Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο και να ταξιδέψω» λέει και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τα εύκολα και τα δύσκολα χρόνια στα καράβια, τις ωραίες αλλά και τις άσχημες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατά τη θητεία του στη θάλασσα.

Τελικά έπειτα από χρόνια στη θάλασσα, «άλλαξε ρότα» και ρίσκαρε στον χώρο της ναυτιλίας ως ναυλομεσίτης. Τα κατάφερε.

Ο Πάνος Νιάβης μιλά, επίσης, για το συγγραφικό και ποιητικό του έργο, όπως  και το νέο του βιβλίο «Δέκα πόντους χιόνι», που περιιγράφει τα δύσκολα χρόνια του Εμφυλίου Πολέμου. Διαβάζει αποσπάσματα, με ξεχωριστό τρόπο, η διακεκριμένη τραγουδίστρια Βασιλική Καρακώστα, η οποία αποδίδει συγκλονιστικά παραδοσιακά τραγούδια!

Επιμέλεια – παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

 Μετάδοση : Σάββατο  17 Δεκεμβρίου  2022 ώρα 08.00-10.00

Επανάληψη 23.00- 01.00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ :

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/ 
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ