Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο βραβευμένος μουσικός Περικλής Κανάρης στην εκπομπή «Φωνές...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο βραβευμένος μουσικός Περικλής Κανάρης στην εκπομπή «Φωνές και μουσικές» | 26.01.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο βραβευμένος μουσικός Περικλής Κανάρης
στην εκπομπή «Φωνές και μουσικές»

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00 ώρα Ελλάδας 

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 18:00 ώρα Ελλάδας, στην εκπομπή «Φωνές και μουσικές», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αλέξης Κώστας, είναι καλεσμένος ο βραβευμένος συνθέτης και ερμηνευτής Περικλής Κανάρης. Αφορμή γι’ αυτή τη συνέντευξη είναι η συναυλία  «Up for Air» που πραγματοποίησε ο καλλιτέχνης με μεγάλη επιτυχία στο Symphony Space, στο Upper West Side του Μανχάταν.

Ο Περικλής Κανάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε με υποτροφία μουσική και επικοινωνία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ κερδίζοντας πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Σημαντικές καλλιτεχνικές του στιγμές αποτελούν το έργο του «Project Innocence», το οποίο παρουσιάστηκε, σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και η παραγωγή της πρώτης συλλογής ελληνικής μουσικής «Music of Greece», που κυκλοφόρησε ποτέ το Metropolitan Museum of Art.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συναυλία «Up for Air» θα μεταδοθεί σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση από την ERT World, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στις 13:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη την ίδια ημέρα τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας. Η συναυλία θα μεταδοθεί την ίδια μέρα και από τη Φωνή της Ελλάδας, στις 16:00 και σε επανάληψη στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και μέσω ERTFLIX από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αλέξης Κώστας 
Μετάδοση: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, 18:00-19:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ