Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι Χιώτες καπετάνιοι πάνε δύο-δύο στις «Καλές θάλασσες»...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι Χιώτες καπετάνιοι πάνε δύο-δύο στις «Καλές θάλασσες» |17.06.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι Χιώτες καπετάνιοι πάνε δύο-δύο στις «Καλές θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Iουνίου 2023, στις 8 το πρωί 

Δύο παλαίμαχοι καπετάνιοι από την Χίο, που «έφαγαν τη θάλασσα με το κουτάλι» ο καπετάν Κώστας Φράγκος και ο καπετάν Βαγγέλης Τσικούριας είναι η καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας (και σε επανάληψη το βράδυ στις 11).

Ο 90χρονος Κώστας Φράγκος από τα Καρδάμυλα της Χίου, παρά τα 90 του χρόνια εξακολουθεί να έχει τη δική του θέση και δράση στη ναυτιλία  στον Πειραιά. Ο καπετάν Βαγγέλης Τσικούριας από το Βροντάδο της Χίου, είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, που τον ενέπνευσε να γίνει καπετάνιος.

Μας μιλάνε για τη Μάχη του Ατλαντικού, που έδωσε τη νίκη στους συμμάχους, για τα Liberty, καράβια που έδωσαν ώθηση στην Ελληνική Ναυτιλία, για το Ναυτιλιακό Πάρκο «Οδυσσέας» στον Φλοίσβο, τα λιμάνια που πήγαν, για τις περιπέτειες τους στη θάλασσα, αλλά και για όσα ζουν οι ναυτικοί.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Μετάδοση: Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, ώρα 08:00-10:00

Επανάληψη: 23:00- 01:00

Τρόποι Ακρόασης της «Φωνής της Ελλάδας»

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

Στοιχεία επικοινωνίας της «Φωνής της Ελλάδας»
Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ