Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι βραβευμένες Ελληνογερμανίδες πιανίστριες Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν,...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι βραβευμένες Ελληνογερμανίδες πιανίστριες Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν, στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη | 20.05.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι βραβευμένες Ελληνογερμανίδες πιανίστριες
Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν
στην εκπομπή «Η δική μας πόλη»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Μαΐου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας

Τις βραβευμένες πιανίστριες Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν φιλοξενεί η εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, και σε επανάληψη την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, στις 05:00 ώρα Ελλάδας, από τη Φωνή της Ελλάδας.

Οι Ελληνογερμανίδες πιανίστριες με τη διεθνή καριέρα, που ζουν στη Γερμανία, μιλούν για τις εμφανίσεις τους στα μεγάλα φεστιβάλ στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Κίνα, στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Αναφέρονται, επίσης, στις αγαπημένες πόλεις τους, στο κοινό που τις παρακολουθεί, στη ζωή τους στο Βερολίνο αλλά για την καλλιτεχνική τους καριέρα.

Θα αναφερθούν επίσης και στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου στη Λέσβο, το οποίο ίδρυσαν και διευθύνουν. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα ακουστούν μουσικά κομμάτια από τη δισκογραφία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Δανάη και η Κυβέλη έχουν παίξει για πολλές γνωστές προσωπικότητες, όπως για τον Δαλάι Λάμα, για την Άνγκελα Μέρκελ κ.ά.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ