Η «Κόκκινη Σβούρα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | Από τη Δευτέρα...

Η «Κόκκινη Σβούρα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | Από τη Δευτέρα 31.01 ώς την Παρασκευή 04.02.2022

Η «Κόκκινη Σβούρα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Με την Ιωάννα Νιαώτη

Από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ώς την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022,
στις 08:00

Μια «Κόκκινη Σβούρα» στην πόλη βολτάρει και στο Δεύτερο φλερτάρει με πολύχρωμες προτάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά. Λέξεις και νότες, δράσεις, θεάσεις και περιβάλλον, κι ακόμη κάτι.
Κάθε μέρα στις 08:00, η «Κόκκινη Σβούρα» με την Ιωάννα Νιαώτη, σας κερνάει ένα σφηνάκι πολιτισμού και μια αφορμή για κουβέντα.

Δείτε πού στριφογυρίζει για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2022:

  • Δευτέρα 31 Ιανουαρίου: Για να γιορτάσει το έτος Μολιέρου και τα 400 χρόνια από τη γέννησή του, η «Κόκκινη Σβούρα» συναντά τον Ταρτούφο ανοίγοντας τα μάτια της στην υποκρισία, την αλήθεια και στην κατασκευασμένη πραγματικότητα.
  • Τρίτη 1η Φεβρουαρίου: Πιο κόκκινη από ποτέ η «Κόκκινη Σβούρα» συμμετέχει στους εορτασμούς για την κινεζική πρωτοχρονιά και εισέρχεται στο έτος της Τίγρης, ή αλλιώς, στο έτος 4720 από τη βασιλεία του Κίτρινου Αυτοκράτορα.
  • Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου: Κρέπα, τηγανίτα ή κουταλίτα… όπως και να τη λέτε είναι πεντανόστιμη και γιορτάζει στη δική της παγκόσμια ημέρα, στις 2 Φεβρουαρίου. Η «Κόκκινη Σβούρα» σάς κερνάει την ιστορία της και μία συνταγή για δεδομένη επιτυχία.
  • Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου: Η «Κόκκινη Σβούρα» πάει Βιβλιοθήκη για να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Ανεβαίνει στο ράφι και Ταξιδεύει μέχρι τη Σαβάνα.
  • Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου: Η «Κόκκινη Σβούρα» ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, συναντά τη γυναίκα που δεν σηκώθηκε από τη θέση της, και τη ρωτά: «Ρόζα Παρκς σκέφτηκες ποτέ ότι η κίνησή σου θα έβαζε θεμέλια για τη φυλετική ισότητα;».


Info

Η «Κόκκινη Σβούρα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7
Ιωάννα Νιαώτη
Δεύτερα 31 Ιανουαρίου – Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στις 08:00
#defteroprogramma  #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου  #ΚόκκινηΣβούρα  #RedTwister
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: www.deftero.gr
Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm
Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/