Η νέα μίνι σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη» και στην ERT...

Η νέα μίνι σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη» και στην ERT World με αγγλικούς υπότιτλους | Πρεμιέρα 15.01.2022

Η νέα μίνι σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη» και στην ERT World
με αγγλικούς υπότιτλους

Πρεμιέρα: Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00 ώρα Ελλάδας

Η ERT World θα μεταδώσει τη νέα μίνι δραματική σειρά εποχής «Αγάπη παράνομη»,  που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με αγγλικούς υπότιτλους. Με τη σειρά αυτή,  η ERT World ξεκινά τη μετάδοση με αγγλικούς υπότιτλους των ελληνικών σειρών μυθοπλασίας της ΕΡΤ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους Έλληνες ομογενείς και στις νεότερες γενιές, που δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά, να τις παρακολουθήσουν.

Με τον τρόπο αυτό η ελληνική μυθοπλασία συστήνεται  στο διεθνές κοινό με μια τηλεοπτική σειρά υψηλών προδιαγραφών, που «ζωντανεύει» αριστοτεχνικά το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Στην Κέρκυρα τού 1906 μάς μεταφέρει η νέα μίνι δραματική σειρά εποχής «Αγάπη παράνομη», σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00. 

Η συγκλονιστική σειρά, έξι επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο, από τις 22:00 ώς τις 24:00, εκτός από την ΕΡΤ1 και στην ΕRT World με αγγλικούς υπότιτλους.

Μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Δείτε το trailer της σειράς με αγγλικούς υπότιτλους 

 

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τη σειρά «Αγάπη παράνομη» θα βρείτε εδώ.