«Η παραλία» στην ΕΡΤ1: Η Υπατία αποκαλύπτει στον Χάρι ότι είναι έγκυος...

«Η παραλία» στην ΕΡΤ1: Η Υπατία αποκαλύπτει στον Χάρι ότι είναι έγκυος | 08 – 11.01.2024

ΕΡΤ1

«Η παραλία»

Η Υπατία αποκαλύπτει στον Χάρι ότι είναι έγκυος
Ημερομηνίες μετάδοσης:
Από Δευτέρα 8
έως και Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στις 22:45

Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Με την επιστροφή τους στα Μάταλα, ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι τους, προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Καθώς ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 8 έως και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στις 22:45.

Δείτε το τρέιλερ.
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 69: Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε, με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά. Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 70: Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι, ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι. Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα, θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 71: Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει. Σε μια ειλικρινή συζήτηση του Παπα-Νικόλα με την κόρη του, η Κερασία τού εξομολογείται πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο και για πρώτη φορά ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της, παρέχοντάς της στήριγμα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 72: Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Παράλληλα, όμως, ο Καραχάλιος μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερε ο Διονύσης να κάνει περιουσία και τα μυστικά που του αποκαλύπτουν παλιοί συνεργάτες του Αρχοντάκη στο Ηράκλειο, τον βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε δύναμη. Την ίδια περίοδο, η Μαρία είναι προβληματισμένη σχετικά με τα συναισθήματά της για τον Ανδρέα και σε μια τρυφερή συζήτηση με τον πατέρα της λαμβάνει την πιο σημαντική συμβουλή για το μέλλον της.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Αλέξανδρος Πέρρος (Μαρκ Μπένσον), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Νίκος Καραγιώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Μαρθίλια Σβάρνα (Λόρα Μπράουν), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ), Στέφανος Μουαγκιέ (Στιβ Μίλερ), Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid (Μπράιαν Τέιλορ), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Νόνη Ιωαννίδου (Άννα Τσαμπουράκη), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Προμηθέας Νερατίνι (Ηλίας Παπαδομιχελάκης), Βερονίκη Κυριακοπούλου (Βερόνικα Τόμσον)

Στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον ο Κώστας Νικούλι
Στον ρόλο του Γιώργου Παυλόπουλου ο Γιάννης Κουκουράκης
Στον ρόλο του Νικήτα Τσαμπουράκη ο Γιώργος Μιχαλάκης
Στον ρόλο του Ανδρέα Καραχάλιου ο Μάκης Παπαδημητρίου
Στον ρόλο της Νικολίνας Αρχοντάκη η Μπέτυ Λιβανού
Και στον ρόλο του Δημητρού Αρχοντάκη ο Γιώργος Νινιός

Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστας Γεραμπίνης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Χρήστος Ζαχαράκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Λία Πρωτόπαππα, Έλλη Κριαρά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Casting: Ηρώ Γάλλου
Project manager: Ορέστης Πλακιάς
Οργάνωση παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Δημήτρης Αποστολίδης
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος
Παραγωγή: ΕΡΤ

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια

Φωτογραφικό υλικό 69ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 70ού επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 71ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 72ου επεισοδίου