Η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 ...

Η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 10.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο

«Πόπη Τσαπανίδου»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, στις 23:00

Η αγαπημένη Πόπη Τσαπανίδου φιλοξενείται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται τη δημοφιλή δημοσιογράφο και αποκαλύπτουν… τι τους ενώνει.

Ο Θοδωρής και ο Τάκης «γυρίζουν τον χρόνο πίσω», επιστρέφουν στη δεκαετία του ’90 και θυμίζουν στην Πόπη Τσαπανίδου πράγματα που είχε και η ίδια ξεχάσει.

Συγκίνηση και αστείες ιστορίες από τα πρώτα κοινά τηλεοπτικά βήματα του Θοδωρή και της Πόπης Τσαπανίδου σχεδόν 20 χρόνια πριν.

Από τα πρώτα βήματα, τις ευκαιρίες και τη μεγάλη καριέρα, μέχρι το «φεύγω». Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλά για το τηλεοπτικό της DNA, την αγάπη της για την τηλεόραση και τη δημοσιογραφική καριέρα.

Αφηγείται αστείες ιστορίες από την καριέρα της, ευτράπελα και στιγμές ευτυχίας που χαράχτηκαν για πάντα. Ακόμη, μιλά για τις υπέροχες κόρες της, για το πόσο περήφανη είναι γι’ αυτές, για την προσωπική της ιστορία, την ανάγκη για επιβίωση, συγκινείται και συγκινεί μέσα από την προσωπική της αλήθεια.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση παραγωγής: Χριστόφορος Σταμπολτάς

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production