«Και με το φως του λύκου επανέρχονται»… στο Τρίτο! – Η Ζυράννα...

«Και με το φως του λύκου επανέρχονται»… στο Τρίτο! – Η Ζυράννα Ζατέλη διαβάζει αποκλειστικά για τους ακροατές του Τρίτου Προγράμματος | Από τη Δευτέρα 04.10 και κάθε μέρα, στις 18:30

«Και με το φως του λύκου επανέρχονται»… στο Τρίτο!

Η Ζυράννα Ζατέλη διαβάζει αποκλειστικά
για τους ακροατές του Τρίτου Προγράμματος
Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021
και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:30

Το Τρίτο Πρόγραμμα, από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:30, θα μεταδίδει, μέσα από το Αρχείο της ΕΡΤ, την επιτυχημένη λογοτεχνική σειρά «Και με το φως του λύκου επανέρχονται».

Πρόκειται για το εμβληματικό μυθιστόρημα της Ζυράννας Ζατέλη που κυκλοφόρησε το 1993 κι αγαπήθηκε αμέσως, όσο ελάχιστα βιβλία, από το ευρύ αναγνωστικό κοινό. Τιμήθηκε, επίσης, με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος (1994).

«Οι λύκοι, έτσι κι έρθει η ώρα τους, προβάλλουν απ’ όλες τις μεριές και τα μάτια τους είναι στιλπνά και διεισδυτικά όσο τίποτα… Οι λύκοι όχι με τον καθιερωμένο φόρτο, όχι απαραιτήτως ως εχθροί, μα ως ενέχυρα της μνήμης –αυτής της στοργικής αγρύπνιας που σπάει κόκαλα, και τη φοβούνται όσοι φοβούνται να υπάρξουν».

Η εξαιρετική ανάγνωση του έργου έγινε από την ίδια τη συγγραφέα Ζυράννα Ζατέλη.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ν. Ευσταθίου

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αρσενόπουλος

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Θάνος Κακλέας

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:30, «Και με το φως του λύκου επανέρχονται», από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Διότι και το ραδιόφωνο, όταν συνάντησε «τους λύκους», υπέκυψε στη γοητεία και στη μυστηριακή έλξη τους…