Και στη Νοηματική Γλώσσα ενημερώνει η ΕΡΤ για τον κορονοϊό

Και στη Νοηματική Γλώσσα ενημερώνει η ΕΡΤ για τον κορονοϊό

Και στη Νοηματική Γλώσσα

ενημερώνει η ΕΡΤ για τον κορονοϊό

Με απευθείας διερμηνεία και στη Νοηματική Γλώσσα, η ΕΡΤ είναι ο μόνος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που μεταδίδει τις τελευταίες μέρες όλες τις δημόσιες ενημερώσεις για τον κορονοϊό, δίνοντας πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες και στους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα ακοής.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της ΕΡΤ βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης, μεταφέροντας τις εξελίξεις από τις 06:00 το πρωί έως αργά το βράδυ μέσα από όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές εκπομπές και την ιστοσελίδα της.

Περισσότεροι από 80 καθηγητές ιατρικής, λοιμωξιολόγοι, στελέχη των δημόσιων υπηρεσιών υγείας, αναλυτές, οικονομολόγοι, παράγοντες της αγοράς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φιλοξενήθηκαν αυτό το διάστημα στις εκπομπές και τα δελτία της ΕΡΤ1, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις του ιού στη δημόσια υγεία, την οικονομία και την κοινωνία.

Με νηφαλιότητα και αξιοπιστία η ΕΡΤ ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για την εξέλιξη του κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα, χωρίς υπερβολές και με σεβασμό στα προσωπικά στοιχεία των νοσούντων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του προσωπικού της και έχει προβεί στις αναγκαίες προβλέψεις για την απρόσκοπτη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, ακόμα και στην απευκταία περίπτωση ευρείας εξάπλωσης του ιού.