«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Αμερική ο Αλέξανδρος; Παρίσι...

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Αμερική ο Αλέξανδρος; Παρίσι η Κατερίνα! | 15 & 16.10.2022

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1

Αμερική ο Αλέξανδρος; Παρίσι η Κατερίνα!

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, θα σας κρατήσει συντροφιά με δύο καινούργια συναρπαστικά επεισόδια. Μια δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

Δείτε το trailer.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 47ο: Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα της μητέρας της στον Ηρακλή, που δεν έστειλε ο Παντελής, και καταλαβαίνει πως η μητέρα της τον είχε συγχωρέσει. Το δείχνει στον Ηρακλή και για πρώτη φορά πατέρας και κόρη έρχονται κοντά. Στο μεταξύ, η Νατάσα λέει στην Κατερίνα για τον Μάριο και μαζί με την Κέλλυ βρίσκουν τρόπο να τον εκδικηθούν. Η Μαρκέλλα απορρίπτει τον Πέτρο κι εκείνος χωρίζει από την Τατιάνα. Η Ιωάννα και ο Ηρακλής αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά και η Ισμήνη ζητάει απ’ τον Αντρέα να φύγει μαζί της για την Αμερική. Την ίδια ώρα, ο Μάριος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να εκδικηθεί τον Αλέξανδρο.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης)

 

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 48ο: Ο Ηρακλής προτείνει να αγοράσει την κλινική στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αλέξανδρος συγκρούεται μαζί του. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως είναι μια λύση που τους συμφέρει, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ηρακλής προτείνει στην Κατερίνα να φύγουν για το Παρίσι ενώ, παράλληλα, ο Αλέξανδρος προετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική. Ο Βλάσσης παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους και ο Αντώνης προσπαθεί να σώσει την κλινική. Η Ελένη κάνει ανακωχή με τον Δημήτρη για χάρη της Ροζαλίας και η Κατερίνα με την Κέλλυ τη βοηθούν να διαφημίσει το μαγαζί με τα ρούχα της.

Guests: Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Κώστας Κάππας (Γιώργος Καραμπέκος), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου)

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Φωτογραφικό υλικό του 47ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό του 48ου επεισοδίου