«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Η Κατερίνα ανακαλύπτει ποιος...

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Η Κατερίνα ανακαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της και σοκάρεται! | 01 & 02.10.2022


«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1

Η Κατερίνα ανακαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της και σοκάρεται!
Σάββατο 1η & Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, θα σας κρατήσει συντροφιά με δύο καινούργια συναρπαστικά επεισόδια. Μια δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Δείτε το trailer.

 

Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 43ο: Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο. Ο Αντρέας υποψιάζεται πως η Νατάσα έστησε το ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο. Η Μαρκέλλα το πιστεύει και τσακώνεται με τη Νατάσα που απογοητευμένη από τη φίλη της, ζητάει από την Ιωάννα να τη βοηθήσει να αποκαλύψει ποιος έδωσε στοιχεία για την κλινική. Η Κέλλυ υποψιάζεται πως η Κατερίνα αρέσει στον Νικολαΐδη και την προειδοποιεί. Η Λουκία απειλεί τον Δημήτρη πως θα τα πει όλα στην Κατερίνα γι’ αυτόν και τη Ροζαλία και ο Αλέξανδρος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Κώστας Κάππας (Γιώργος Καραμπέκος), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 44ο:  Η άφιξη της Ισμήνης προκαλεί τη ζήλια και της Κατερίνας αλλά και της Νατάσας και της Μαρκέλλας. Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να κάνει μια καινούργια αρχή με την Κατερίνα, όμως εκείνος αρχίζει να σκέφτεται μια καινούργια αρχή στην Αμερική. Ο Γιώργος προτείνει στην Μαρκέλλα να μείνουν μαζί και η Μαρία έχοντας υπογράψει το διαζύγιο είναι έτοιμη να φύγει. Ο Ηρακλής λέει στην Κατερίνα πως είναι ο πατέρας της και η Κατερίνα σοκάρεται. Δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για το πώς φέρθηκε στη μητέρα της. Η Ροζαλία χωρίζει τον Δημήτρη και ο Δημήτρης τρέχει να προλάβει την Κατερίνα πριν της μιλήσει η Λουκία.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης)

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Φωτογραφικό υλικό του 43ου επεισοδίου


Φωτογραφικό υλικό του 44ου επεισοδίου