«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Η Κατερίνα χάνει για...

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Η Κατερίνα χάνει για πάντα τον Αλέξανδρο! | 08 & 09.10.2022

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1

Η Κατερίνα χάνει για πάντα τον Αλέξανδρο!

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, θα σας κρατήσει συντροφιά με δύο καινούργια συναρπαστικά επεισόδια. Μια δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Δείτε το trailer.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 45ο: Η Κατερίνα έχει τύψεις για το ατύχημα του Δημήτρη κι έτσι ο Αλέξανδρος υποψιάζεται πως έχει ακόμα αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ροζαλία μετανιώνει που του είπε να χωρίσουν και παραλίγο να τον χάσει και βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κατερίνα. Η Λουκία πηγαίνει να δει τον Δημήτρη με τύψεις και του ζητάει να τη συγχωρέσει. Η Ιωάννα έρχεται πιο κοντά με τον Ηρακλή και ο Πέτρος δεν θέλει ούτε να ακούσει πως η Μαρκέλλα θα μείνει με τον Γιώργο. Η Κατερίνα θυμώνει με τον Ηρακλή που έχει την ιδέα να αγοράσει την κλινική τώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Γιάννης Σίντος (Θανάσης)

 

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 46ο: Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι θα φύγει για την Αμερική και η Κατερίνα φοβάται πως όλα τέλειωσαν μεταξύ τους. Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει τη Νατάσα να πάρουν μαζί με τον Νικολαΐδη την κλινική. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μαρκέλλα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, εφόσον τώρα που τη χάνει κατάλαβε πόσο την αγαπάει και τη θέλει. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Ροζαλία αλλά εκείνη ανησυχεί πως θα το πει στην Ελένη. Η Νατάσα μαθαίνει πως αυτός που έδινε πληροφορίες στον δημοσιογράφο είναι ο Μάριος, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει ένα μυστικό που είχε κρατήσει ο Παντελής και αφορούσε τον πατέρα της.

Guests: Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη)

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Φωτογραφικό υλικό του 45ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό του 46ου επεισοδίου