«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Ο έρωτας θριαμβεύει στο...

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1 – Ο έρωτας θριαμβεύει στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς! | 22 & 23.10.2022

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ1

Ο έρωτας θριαμβεύει
στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς!

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, ολοκληρώνει τον κύκλο της με δύο συναρπαστικά επεισόδια. Μην τα χάσετε!

Δείτε το trailer.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 49ο: Όλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Βλάσσης θέλει να παντρευτεί, αλλά εκείνος φαίνεται να το εννοεί. Ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να φύγει νωρίτερα για την Αμερική, η Ισμήνη καταλαβαίνει πως δεν το θέλει πραγματικά και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον φέρει κοντά με την Κατερίνα. Η Κατερίνα, πάλι, τσιμπάει και θυμώνει με τον Αλέξανδρο που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Ηρακλής αποσύρει την πρόταση αγοράς της κλινικής και φεύγει για το Παρίσι με την Ιωάννα. Επιπλέον φέρνει ένα νέο γιατρό, τον γοητευτικό Νικόλα, για να αναλάβει την πτέρυγα του Μάριου.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδη), Κατερίνα Κοκώση & Χρυσούλα Κοκώση (κόρες Πέτρου και Μαρκέλλας), Κώστας Κάππας (Γιώργος Καραμπέκος), Γιάννης Σίντος (Θανάσης), Μάνος Ιωάννου (Νικόλας, νέος πλαστικός χειρουργός)

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 50ό (τελευταίο): Ο Αντώνης αποφασίζει να το παίξει Θεός Έρωτας και τα καταφέρνει μια χαρά. Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι και πάλι μαζί. Η Κέλλυ γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Μάριου, τον Νικόλα, και κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα μαζί του που τους φέρνει όμως πολύ κοντά. Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική, ενώ ο Θανάσης ξεκολλάει επιτέλους από την Κέλλυ. Τέλος, η Αιμιλία περνάει τις καλύτερες τελευταίες μέρες της στην πτέρυγα της Κατερίνας και το μόνο που ζητάει είναι στην κηδεία της να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν. Κι έτσι η Κατερίνα αναλαμβάνει να τα οργανώσει όλα, όπως ακριβώς τα ήθελε η Αιμιλία.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Κώστας Κάππας (Γιώργος Καραμπέκος), Γιάννης Σίντος (Θανάσης), Μάνος Ιωάννου (Νικόλας, νέος πλαστικός χειρουργός), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Άννα Κουρή (Αιμιλία Χατζή), Γιάννης Σερρής (Σπύρος, ανιψιός Αιμιλίας), Δημήτριος Αγοράς (μαγαζάτορας)

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Η ιστορία…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Φωτογραφικό υλικό του 49ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό του 50ού επεισοδίου