«Με τις μπάντες»… στο ERTFLIX! Δείτε τα video clip των πρώτων συγκροτημάτων...

«Με τις μπάντες»… στο ERTFLIX! Δείτε τα video clip των πρώτων συγκροτημάτων που ξεχώρισαν

«Με τις μπάντες»… στο ERTFLIX!

Δείτε τα video clip των πρώτων συγκροτημάτων που ξεχώρισαν!

Τα νεανικά συγκροτήματα που ξεχώρισαν «Με τις μπάντες» από την ΕΡΤ, παίζουν pop, rock, funk και jazz μελωδίες, και έχουν επιτέλους τα πρώτα τους επαγγελματικά video clip.

Μπείτε στο ERTFLIX και δείτε τα όλα στην ειδική κατηγορία «Με τις Μπάντες».

Η παραγωγή έχει την υπογραφή της ΕΡΤ και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο ξυλουργείο κατασκευής σκηνικών στο κτήριο της δημόσιας Τηλεόρασης στην Κατεχάκη, το οποίο διαμορφώθηκε σκηνογραφικά με στόχο να δημιουργηθεί ένας φιλικός και οικείος χώρος που θα φιλοξενεί τα μουσικά σχήματα.

Νέοι μέχρι 18 ετών, από μαθητές δημοτικού μέχρι και λυκείου, σε μικρά ή μεγάλα σχήματα πιάνουν τις κιθάρες, τα πλήκτρα και τα μικρόφωνα και συναντιούνται για να μας εντυπωσιάσουν.

Μην ξεχνάτε: η ευκαιρία να μπει και το δικό σας συγκρότημα «Με τις Μπάντες» στο ERTFLIX είναι ακόμα ανοιχτή. Είστε μέχρι 18 ετών; Έχετε ένα νεανικό συγκρότημα; Ακολουθήστε το ταλέντο σας, στέλνοντας το δικό σας μουσικό demo στο metismpantes@ert.gr για να κάντε την πρώτη σας επαγγελματική ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση.

Οι μπάντες που ακολουθούν και τα video clip τους, είναι ήδη διαθέσιμα στο ERTFLIX:

GREEN SOUND
«WHICH SIDE ARE YOU ON»

Οι μικροί μουσικοί «Green Sound» επανεκτελούν αυτό το εμβληματικό κομμάτι σε στίχους και μουσική της Florence Reece που γράφτηκε για πρώτη φορά σε ένα σημειωματάριο ψυγείου ύστερα από οικογενειακές εντάσεις! Απολαύστε την Ζωή Καραζήση στο τραγούδι, τον Μιχαήλ Τσακίρογλου στα πλήκτρα και τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο στην κιθάρα.

RED WIRE
     «
BURNED OUT»    

Ανακαλύψτε τη πρωτότυπη σύνθεση «Burned out» από τους Red Wire, που πράγματι, ανάβει φωτιές! Το μαθητικό μουσικό σχήμα του γυμνασίου, αποτελείται από τον Ιωάννη Τσακίρογλου στην lead guitar, τον Μιχαήλ Τσακίρογλου στην rhythm guitar, τον Δημήτρη Σουσούλα στην bass guitar, τον Κώστα Παπασακελλαρίου στα drums και τον Παναγιώτη Φρέτζο στα keybords.

FRENCH FRIES
«
EVERYBODY»

Οι French Fries, πιο ωραίοι και από τηγανητές πατάτες, είναι ένα μαθητικό συγκρότημα δημοτικού. Εκτελούν σε πρώτη μετάδοση το πρώτο τους τραγούδι «Everybody», σε στίχους και μουσική της Μυρτιάς και του Ανδρέα Τσεκούρα. Απολαύστε την Μυρτιά Τσεκούρα στη φωνή, τους Ανδρέα Τσεκούρα και Στεφανία Χαρβαλιά στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Κοσμά Σιώτα στο μπάσο, τη Μαριάνθη Γκέσουρα στο γιουκαλίλι, τη Βενετία Βαλσαμή στα πλήκτρα, στον Χρήστο Γκεσούρα στα Κρουστά, στον Κωνσταντίνο Δρακουλή στα τύμπανα και τον Διονύση Δρακουλή στο ξυλόφωνο.

ROCK EXPLORERS
«I NEED YOU»

Οι Rock Explorers, εξερευνούν εδώ το τραγούδι «I need you» σε στίχους και μουσική του Ray Davis. Πράγματι, χρειαζόμαστε να ακούσουμε αυτή την ευφάνταστη εκτέλεση από το μαθητικό συγκρότημα  δημοτικού. Εξερευνήστε και εσείς τον Μάριο Χρυσομάλλη στη φωνή, τον Νίκο Γιούλα στα πλήκτρα, τη Μαρίνα Ανδριτσάνου στο μπάσο, τους Βασίλη Κυριατσούλη και Δημήτρη Νταλάκα στην κιθάρα, την Κατερίνα Λεοντή στο φλάουτο, τον Γρηγόρη Λεοντή στα Τύμπανα και τις Γαλατεία Πολυζώη, Ευριδίκη Θεοδωρακοπούλου, Διώνη Λιαμπέη και Λήδα Μιχαντά στα φωνητικά.

THE DETTERENTS
«HOPELESS WITH A GUN»

Ερχόμενοι από το Λουτράκι, οι The Deterrents είναι έτοιμοι να μας κατακτήσουν με τη καινούρια πρωτότυπη σύνθεσή τους, «Hopeless with a gun» σε στίχους του Γιάννη Ταρσιταλίδη. Ανακαλύψτε το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα λυκείου, με τον Γιάννη Ταρσιταλίδη στη φωνή και το πιάνο, τον Γιώργο Δοσσαρά στη κιθάρα, στον Λάμπη Τσατσούλη στο μπάσο και τον Τάσο Αλεξανδρόπουλο στα ντράμς.

OMICRON QUARTET
«SMASH»

Ανακαλύψτε το φοβερό τζαμάρισμα των Omicron Quartet, που δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο αυτό μεγάλων και έμπειρων μουσικών. Με funk και jazz επιρροές, ερμηνεύουν δεξιοτεχνικά και μας συνεπαίρνουν με το πρωτότυπο κομμάτι τους «Smash». Απολαύστε τον Δημήτρη Κασσαβέτη στην κιθάρα, τον Αλέξανδρο Κασσαβέτη στο μπάσο, τον Λεωνίδα Στυλιανόπουλο στο πιάνο και τον Παναγιώτη Δουράκη στα drums.

Σκηνοθεσία: Κωσταντίνος Μυλωνάς
Ηχοληψία-παραγωγή: Φώτης Παπαθεοδώρου
Διεύθυνση παραγωγής: Ανδρέας Λιακόπουλος
Υπεύθυνη συγκροτημάτων: Σοφία Αλεξάνδρου
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Μπλουγουράς
Κάμερες: Γιώργος Κελίδης, Δημήτρης Κώτσου
Ηλεκτρολόγος: Γιώργος Κανάκης
Εργαστήρια: Νίκος Τσάτσαρης
Εργατοτεχνίτες: Κώστας Βάτσης Παναγιώτης Κοντός
Υπεύθυνοι σκηνικών: Παναγιώτης Κοντός, Σταμάτης Μυρσιάδης
Δημιουργία σήματος-γραφικά: Λία Μωραΐτου

GREEN SOUND, «WHICH SIDE ARE YOU ON»
RED WIRE, «BURNED OUT»
FRENCH FRIES, «EVERYBODY»
ROCK EXPLORERS, «I NEED YOU»
THE DETTERENTS, «HOPELESS WITH A GUN»
OMICRON QUARTET, «SMASH»