«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 |...

«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | 21 & 22.04.2021

«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Ημερομηνίες μετάδοσης: Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

 

 

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινηματογράφου του Δεύτερου Προγράμματος 103,7, το Δεύτερο στηρίζει το αφιέρωμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδας «Μνήμες Δικτατορίας». 

Το αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας», αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά πρόγραμμα της επιτυχημένης ενότητας της Ταινιοθήκης της Ελλάδας «Η Ταινιοθήκη στο σπίτι». Από τις 21 έως τις 27 Απριλίου 2021, μπορείτε να δείτε δωρεάν στο online.tainiothiki.gr 11 ταινίες μυθοπλασίας και δύο ντοκιμαντέρ με την υπογραφή μερικών από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες (βρείτε το συνολικό πρόγραμμα των προβολών εδώ).

Την ημέρα έναρξης του επετειακού αφιερώματος, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 09:30 το πρωί, η Μαρία Κοζάκου φιλοξενεί στην εκπομπή «Transistor» την Μαρία Κομνηνού, πρόεδρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδας και επιμελήτρια του προγράμματος σε μια συζήτηση για τον πολιτικό κινηματογράφο που γεννήθηκε την περίοδο της 7ετίας.

Ακόμα, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, στις 19:00, στη σελίδα του Facebook του Δεύτερου Προγράμματος θα μεταδοθεί το live streaming της συζήτησης που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδας, με θέμα τον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας. Συμμετέχουν: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Γιώργος Σταμπουλόπουλος, Θανάσης Ρεντζής, Κυριάκος Αγγελάκος, Νίκος Καβουκίδης, Eυάννα Βενάρδου. Συντονίζει η Μαρία Κομνηνού.

_______________________________

Info

«Μνήμες Δικτατορίας» από την Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Τετάρτη 21 (στις 09:30) και Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 (στις 19:00)

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #Cine_Δεύτερο #ΜνήμεςΔικτατορίας #ΤαινιοθήκητηςΕλλάδας

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/