Νέα εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα για το θέατρο & τη μουσική: «Κριτικός...

Νέα εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα για το θέατρο & τη μουσική: «Κριτικός από τη Μάνη» με τον Γιώργο Βουδικλάρη | Από Παρασκευή 08.12.2023

Νέα εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα για το θέατρο & τη μουσική

«Κριτικός από τη Μάνη»
με τον Γιώργο Βουδικλάρη

Από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και κάθε Παρασκευή στις 20.10

Μια νέα εκπομπή για το θέατρο και τη μουσική με τον τίτλο «Κριτικός από τη Μάνη» κάνει πρεμιέρα  στο Τρίτο Πρόγραμμα  την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:10 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. Την εκπομπή επιμελείται και  παρουσιάζει ο κριτικός θεάτρου και μουσικής, Μανιάτης στην καταγωγή, Γιώργος Βουδικλάρης.

Η εκπομπή  μάς συστήνει  όλες  τις θεατρικές παραστάσεις που αξίζει να γνωρίζουμε για τους σωστούς ή τους… λάθος λόγους! Συζητήσεις μεταξύ κριτικών που συμφωνούν ή διαφωνούν για το τι δεν πρέπει να χάσουμε, αλλά και το τι πρέπει να αποφύγουμε στη θεατρική Αθήνα.

Με συντροφιά εκλεκτούς καλεσμένους, η εκπομπή χαρτογραφεί όσα συμβαίνουν σε μια από τις πιο δραστήριες και συναρπαστικές θεατρικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Επίσης, περιδιαβαίνει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παρουσιάζει μουσικές αναμνήσεις που αξίζει να αναφερθούν, ή που συμβάλλουν στην κατανόηση της επικαιρότητας.

Με σεβασμό στους καλλιτέχνες και… ασέβεια προς τη σοβαροφάνεια.