Ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΡΤNEWS | Κυριακή...

Ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΡΤNEWS | Κυριακή 24.09.2023

Ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ
στο ΕΡΤNEWS

Ο κρίσιμος δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του κόμματος μόνο στο ΕΡΤNEWS.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 συντονιστείτε με το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, για να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ και παρασκήνιο, συνδέσεις με τα στρατηγεία των δύο διεκδικητών για την προεδρία του κόμματος, δηλώσεις, αλλά και εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα.

Στις 6 το απόγευμα στο αναλυτικό δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Μαγγηριάδη (σε ταυτόχρονη μετάδοση από την ΕΡΤ1) μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα για την ψηφοφορία, καθώς και τις προβλέψεις.

Στις 19:00 η Βάλια Πετούρη και ο Απόστολος Μαγγηριάδης παίρνουν θέση στο στούντιο του ΕΡΤNEWS και παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης. Μαζί τους προσκεκλημένοι πολιτικοί και αναλυτές, αλλά και συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ από τα επιτελεία των υποψηφίων.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 21:00 η Βούλα Μαλλά με το βραδινό αναλυτικό δελτίο Ειδήσεων για όλα τα νέα της ημέρας.

Στις 21:30, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Δημήτρης Κοτταρίδης μαζί με τους προσκεκλημένους τους αναλύουν την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τι φέρνει η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας.