Ο Λάκης Κομνηνός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 ...

Ο Λάκης Κομνηνός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 23.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο

«Λάκης Κομνηνός»

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στις 23:00

Ένας από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο Λάκης Κομνηνός, έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1.

Σε μία μίνι αναδρομή της πορείας του στο ελληνικό σινεμά, θυμάται πώς γυρίστηκαν αγαπημένες σκηνές από ταινίες που στην εποχή τους «έσπασαν ταμεία» αλλά και σημάδεψαν ιδίως τα καλοκαίρια μας, όπως τα έργα «Εκείνο το καλοκαίρι» και «Γοργόνες και μάγκες».

Επίσης, μιλά  για τις σχέσεις του με την Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και με κάποιες από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού σινεμά που υπήρξαν συμπρωταγωνίστριές του, αναπτύσσει την άποψή του για τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, για τον οποίο είναι πολύ καλά ενημερωμένος και κάνει τη σύγκριση τού χθες με το σήμερα.

Ακόμη, αναφέρεται στη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και στη σχέση που έχει ο ίδιος με τους τρεις γιους του, απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα αν έχει μετανιώσει για κάποιες ταινίες του και γιατί, ενώ αποκαλύπτει και το μεγάλο κινηματογραφικό απωθημένο του.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση παραγωγής: Χριστόφορος Σταμπολτάς

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production