Ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 ...

Ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 09.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο

«Νίκος Κουρής»

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 23:00

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, υποδέχεται τον εξαιρετικό ηθοποιό και πρόσφατα παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 «Δες και βρες», Νίκο Κουρή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη μοναδική εμπειρία που ζει κάθε φορά που πατά στη θυμέλη του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου και τον σεβασμό και την ευθύνη που αισθάνεται κάθε φορά που ερμηνεύει εκεί έναν ρόλο, ενώ σχολιάζει τη σχέση του με την τηλεόραση και μιλά για την απόφασή του να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Δες και βρες» της ΕΡΤ1.

Θυμάται την αρχή της καριέρας του και αποκαλύπτει τη θέση που κατέχει το θέατρο και η τηλεόραση στην καρδιά του. Επιπλέον, μιλά για την οικογένεια και τη σχέση του με τον γιο του και τα παιχνίδια που κάνουν σε σχέση με τα δικά του δύσκολα παιδικά χρόνια.

Ακόμη, αστείες στιγμές από τις διακοπές του στη Μύκονο και ένας… καρχαρίας, μπλέκονται με υπέροχο τρόπο με λάθη που έκανε και αποδέχτηκε.

Τέλος, αποκαλύπτει τη θέση που έχουν η «ειρωνεία» και τα στερεότυπα στη ζωή του, καθώς και τη διάθεσή του απέναντι σε νέες συνεργασίες.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση παραγωγής: Χριστόφορος Σταμπολτάς

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production