Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 ...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 30.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο
«Ρένος Χαραλαμπίδης»
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, στις 23:00

Ένας πολύ αγαπητός φίλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μπαίνει στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1.

Λίγο πριν την επιστροφή του στην τηλεοπτική μυθοπλασία με την καινούρια σειρά της Όλγας Μαλέα για την ΕΡΤ, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών που αγαπήθηκαν, όπως τα «Φτηνά τσιγάρα», εξηγεί τη σχέση του με διαφορετικές μορφές τέχνης και αποκαλύπτει ότι θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο ως σκηνοθέτη.

Επίσης, μιλά για τη νέα ταινία που ετοιμάζει με κεντρικό θέμα το ραδιόφωνο, αλλά και την Αθήνα τη νύχτα, για τους ρόλους που τον καθιέρωσαν και για τον ρόλο που ο ίδιος θεωρεί ότι έπαιξε καλύτερα.

Ακόμη, αναφέρεται στα βιώματα που γέννησαν διάσημες ατάκες από τις ταινίες του και στις γυναίκες της ζωής του, στις οποίες όπως λέει, θα έπρεπε να… πληρώνει πνευματικά δικαιώματα.

Σε μια εκπομπή γεμάτη κοινές αναμνήσεις, εξηγεί τη συνειδητή απόφασή του να ζήσει ελεύθερος και να πληρώσει το τίμημα αυτής της επιλογής, ακολουθώντας… τη συμβουλή της μαμάς του.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση παραγωγής: Χριστόφορος Σταμπολτάς

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production