Οι Μ. Πυροβολάκης, Ν. Μπουλέ, Μ. Θεοχάρης, Δ. Σαμόλης, Ι. Λέκκα, Ζ....

Οι Μ. Πυροβολάκης, Ν. Μπουλέ, Μ. Θεοχάρης, Δ. Σαμόλης, Ι. Λέκκα, Ζ. Καρούνης & Χ. Κεφαλά «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1 | 18.02.2022

Οι Μάνος Πυροβολάκης, Νάντια Μπουλέ, Μίνως Θεοχάρης,
Δημήτρης Σαμόλης, Ιωάννα Λέκκα, Ζαχαρίας Καρούνης & Χαρά Κεφαλά
«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00

Μουσική, ήχοι που μας ταξιδεύουν, αναπάντεχες καλλιτεχνικές συμπράξεις και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές που ξεχωρίζουν έρχονται με ανεβαστική διάθεση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00.

Ο αγαπημένος Μάνος Πυροβολάκης φέρνει μαζί τη λύρα του και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Μιλάει για την τεράστια αγάπη του για τη μουσική, αλλά παραδέχεται ότι με τη γέννηση του γιου του βρήκε το πραγματικό νόημα της ζωής και το λιμάνι του. Ένας δεσμός που σίγουρα ξεπερνάει την ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Μας αποκαλύπτει, επίσης, τι κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Εγώ γεννήθηκα ξανά», που έγραψε ως δώρο για τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου.

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες-ηθοποιοί και παρουσιαστές Νάντια Μπουλέ και Μίνως Θεοχάρης παίρνουν τη  σκυτάλη, μας ταξιδεύουν στην πόλη των αστεριών με τις μελωδικές φωνές τους και φέρνουν εικόνες μιούζικαλ στη σκηνή του «Δυνατά».

Έρχονται με εξομολογητική διάθεση και απαντούν ανοιχτά για την τηλεόραση, τη μητρότητα και τους σύγχρονους προβληματισμούς. Φυσικά, με παρεΐστικη διάθεση, τραγουδούν μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια τραγούδια με μια νοσταλγία της παλιάς Αθήνας.

Οι ηθοποιοί και φίλοι Ιωάννα Λέκκα και Δημήτρης Σαμόλης, δύο φρέσκιες παρουσίες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις στο θεατρικό και μουσικό σανίδι, έρχονται παρέα και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια.

Μιλούν για τη φιλία τους, τη συνεργασία τους με τον Κωστή σε παραστάσεις όπου είχε γράψει μουσική, ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιστορίες ζωής.

Η βραδιά κλείνει με τον Ζαχαρία Καρούνη, ο οποίος μετρά στο βιογραφικό του σπουδαίες συνεργασίες και έρχεται με πλούσιο ρεπερτόριο κλασικής και παραδοσιακής μουσικής.

Μαζί του έρχεται η σπουδαία ερμηνεύτρια, δασκάλα φωνητικής και φίλη Χαρά Κεφαλά, η οποία μας καθηλώνει με τις φωνητικές της δυνατότητες.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

Δείτε το trailer της εκπομπής.

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Executive producer: Βίκυ Λάσκαρη

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας

Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα

Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας

Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης

Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS