Οι Scorpions επιστρέφουν με Zeppelin- Αφιέρωμα και διαγωνισμός στη ροκ συχνότητα της...

Οι Scorpions επιστρέφουν με Zeppelin- Αφιέρωμα και διαγωνισμός στη ροκ συχνότητα της ΕΡΤ Zeppelin 106,7 | Από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Οι Scorpions επιστρέφουν με Zeppelin
Αφιέρωμα και διαγωνισμός στη ροκ συχνότητα της ΕΡΤ  Zeppelin 106,7
Ημερομηνία μετάδοσης: Από Δεύτερα 2 Μαΐου έως Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα στην Ελλάδα ροκ συγκροτήματα, οι Scorpions, επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, αλλά και με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

Με αυτή την αφορμή, ο Zeppelin 106,7, αφιερώνει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία των Γερμανών ρόκερ και προσφέρει στους ακροατές του, cd και συλλεκτικά βινύλια του νέου δίσκου τους με τίτλο «Rock believer».

Στο αφιέρωμα, ο Πέτρος Αδάμ μιλά για την ιστορία της ασθένειας του Κλάους Μάινε, που παρά λίγο να τον υποχρεώσει κάποτε να εγκαταλείψει τους Scorpions. Για τη συναυλία τους εκείνη την οποία άνοιξαν… πέντε αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη. Για το πώς στ’ αλήθεια γράφτηκε το «Winds of change» και για τη σημασία που είχε για τους Γερμανούς μουσικούς να δώσουν συναυλία στη Ρωσία. Ενώ ο Μάινε και ο Ρούντολφ Σένκερ ακούγονται  να μιλούν για άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή τους στο στούντιο και τις συναυλίες.

Από τη Δευτέρα 2 έως την Κυριακή 8 Μαΐου, οι Scorpions επιστρέφουν με Zeppelin! Στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, μπείτε στη σελίδα Facebook του σταθμού και κάντε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση για να είστε εσείς οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού με έπαθλο cd και συλλεκτικά διπλά βινύλια του νέου άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος.

______________
INFO

Οι Scorpions επιστρέφουν με Zeppelin!

Επιμέλεια αφιερώματος: Πέτρος Αδάμ

02-06 Μαΐου 2022

Zeppelin 106.7

Ακούστε Live: www.zeppelin.gr

Επικοινωνία: zeppelin@ert.gr