Οι Synapson από το Παρίσι αποκλειστικά στο «Kosmos Lab»| Σάββατο 04.06.2022

Οι Synapson από το Παρίσι αποκλειστικά στο «Kosmos Lab»| Σάββατο 04.06.2022

Οι Synapson από το Παρίσι
αποκλειστικά 
στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos*

Το Kosmos Lab συνεχίζει την αποκλειστική συνεργασία με τους Synapson για μια σειρά από mixtapes (συλλογές μουσικών κομματιών) που το σχήμα αποκαλεί «The Global Boom Clap» και περιλαμβάνουν προτάσεις των Synapson από τις πιο φρέσκες κυκλοφορίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το mixtape μεταδίδεται μία φορά τον μήνα από επιλεγμένους διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην Ελλάδα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το Kosmos!

Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ τους με τίτλο «Global Musique vol.1», το διάσημο ντουέτο των Γάλλων DJ και παραγωγών Alexandre Chiere (πλήκτρα, σαξόφωνο, beat-making και φωνητικά) και Paul Cucuron (ντραμς, scratch, παραγωγή και μίξη), αγκαλιάζουν ακόμη πιο θερμά τις μουσικές του κόσμου, προσθέτοντας electro, nu disco, afrotronic και house-funk παλμούς.

Οι συνεργασίες των Synapson με τις «φωνές του κόσμου» περιλαμβάνουν ονόματα, όπως η Oumou Sangaré από το Μάλι με την υπέροχη φωνή, η γεννημένη στην Αγκόλα και μεγαλωμένη στην Πορτογαλία Pongo, η Γαλλίδα Anna Kova, ο Λονδρέζος L. Marshall, ο αείμνηστος Victor Démé από την Μπουρκίνα Φάσο, η Βραζιλιάνα Flavia Coelho, ο Σενεγαλέζος Lass, η Αϊτινής καταγωγής Καναδέζα Dominique Fils-Aimé κ.ά.

* Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Dub Pistols .κ.α.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!