«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο στην ΕΡΤ1 – Καλεσμένοι οι...

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο στην ΕΡΤ1 – Καλεσμένοι οι Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ευγενία Παναγοπούλου, Στέλλα Κοσμοπούλου, Χρήστος Χριστόπουλος | 23 & 24.09.2023

 «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο

Καλεσμένοι οι Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ευγενία Παναγοπούλου,
Στέλλα Κοσμοπούλου, Χρήστος Χριστόπουλος
Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:15

Καταιγιστικούς ρυθμούς, εκπλήξεις και απίστευτες ανατροπές επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το  παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Σάββατο και Κυριακή 2023, στις 19:15.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, o Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο «Πες τη λέξη» τους ηθοποιούς Πρόδρομο Τοσουνίδη, Ευγενία Παναγοπούλου, Στέλλα Κοσμοπούλου και Χρήστο Χριστόπουλο.

Στο νέο επεισόδιο, θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο, με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που πλέον ανέρχεται στις 64.500 ευρώ.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στο σημερινό επεισόδιο στις 66.000 ευρώ.

«Πες τη λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος…

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Αρχισυνταξία: Χρυσάνθη Παππά
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Δ/ση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions

Δείτε το φωτογραφικό υλικό των επεισοδίων.