«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1 – Με μουσικές, τραγούδια και...

«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1 – Με μουσικές, τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους σε μια εορταστική εκπομπή | 17.04.2023

 «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»

Με μουσικές, τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους
σε μια εορταστική εκπομπή

 Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023, στις 13:00

«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με εορταστική διάθεση, κέφι και χαρά! Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου 2023, από τις 13:00 ώς τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά προσκαλούν τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, σε μια ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη μουσική, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους και, φυσικά, μοναδικές γεύσεις.

Ο Τάσος Χαλκιάς, ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός, έρχεται στην εκπομπή τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης…

Ο Γιάννης Καψάλης, ο τραγουδιστής της ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής που έχει κάνει τη νεολαία να αγαπήσει το δημοτικό τραγούδι, είναι καλεσμένος στην εκπομπή, ενώ η Γεωργία Νταγάκη, η λυράρισσα-τραγουδίστρια από την Κρήτη, θα μας παρασύρει στους δικούς της μαγικούς ρυθμούς.

Και, για το τέλος, μια πεντανόστιμη κρεατόπιτα με σουβλιστό αρνί από τα χεράκια της Γωγώς Δελογιάννη, κλείνει με τον πιο γευστικό τρόπο την εκπομπή.