ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 15.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Κάθε Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 έως τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με τον Περικλή Βασιλόπουλο, και φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στις 19:00, καλεσμένες στην εκπομπή είναι:

  • Η Μαριαλένα Αθανασοπούλου, ειδική γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στο Υπουργείο Οικονομικών, διδάκτωρ Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και πρώην στέλεχος του ESM (European Stability Mechanism) στο Λουξεμβούργο, η οποία μιλάει για τα εργαλεία αναδιάρθρωσης του ιδιωτικού χρέους ύψους 253 δισ. ευρώ, για τα 100 δισ. κόκκινα δάνεια προς τις τράπεζες, για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων αλλά και για την προστασία των δικαιωμάτων των ευάλωτων οφειλετών.
  • Η Μαρία Χατζηλεωνίδα και η Μαρία Φαροπούλου, διαμεσολαβήτριες / εκπαιδεύτριες στις χρηματοοικονομικές και οικογενειακές διαμεσολαβήσεις, οι οποίες μιλούν για τον ρόλο του εξωδικαστικού θεσμού της Διαμεσολάβησης στη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους, στην επίλυση οικογενειακών και σχολικών διαφορών και στη στήριξη των δικαιωμάτων των πολιτών με έναν ευέλικτο και δίκαιο συναινετικό τρόπο.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

 Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8

Info

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert