ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 22.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Κάθε Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 έως τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με τον Περικλή Βασιλόπουλο, και φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, στις 19:00, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Από το Λονδίνο, ο Μιχάλης Ιακωβίδης, καθηγητής Στρατηγικής και Καινοτομίας στο London Business School (LBS), ο οποίος μιλάει για τις μεταρρυθμίσεις και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, ιδίως στις περιαστικές περιοχές, όπως και για την Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Η Χάρις Τσίγκου, δικηγόρος, ειδικευμένη στο Copyright-Media Law, ειδικός επιστήμονας στο ΕΣΡ, μιλάει για τις υποχρεώσεις και τη νομική ευθύνη των δημοσιογράφων, αναφορικά με το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων, για τα ζητήματα της ευθύνης για συκοφαντική δυσφήμιση και για τις αντιγραφές ειδήσεων χωρίς αναφορά της πηγής.
  • Από την Κομοτηνή, ο Σπύρος Νταντανίδης, κινηματογραφιστής, αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Περπατώ» και συνδιαχειριστής της ιστοσελίδας «Cool Crips» – «Η Αναπηρία είναι κουλ», μιλάει για το κοινωνικό μοντέλο της αναπηρίας και για τη διαφορά της βλάβης από την αναπηρία.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

 Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8

Info

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert