ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | Παρασκευή 14.01.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Κάθε Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 ώς τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με τον Περικλή Βασιλόπουλο, και φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, καλεσμένοι είναι:

  • Η Μαρία Αλεξίου, πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSRHellas, μέλος Δ.Σ. του CSREurope, η οποία μιλάει για τις νέες αυστηρές προϋποθέσεις όσον αφορά την επαλήθευση των Δημοσιοποιήσεων Βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα στην Ε.Ε.  
  • Ο Κώστας Καραντινινής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών Σουηδίας (SLU), ο οποίος μιλάει για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική ΚΑΠ 2023-2027 και τις πολυσύνθετες απαιτήσεις της, που θα πιέσουν σθεναρά το ελληνικό τοπίο της αγροδιατροφής με τις γνωστές ελλείψεις του.
  • Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η οργάνωση MeAllaMatia.gr μιλούν για τις τέσσερις προσβάσιμες διαδρομές για άτομα με απώλεια όρασης στο κέντρο της Αθήνας, που χαράχτηκαν σε συνεργασία με το This is Athens του Δήμου Αθηναίων.

 

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Info

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00-20:00.

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert