ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | Παρασκευή 15.04.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Κάθε Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 έως τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με τον Περικλή Βασιλόπουλο, και φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Αυτήν την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Ο Ηρακλής Μοσκώφ, ειδικός γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και πρώην εθνικός εκπρόσωπος για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων (trafficking), ο οποίος μιλάει για την ένταξη των ασυνόδευτων ανηλίκων στην Ελλάδα, όπως και για τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί ο πόλεμος και η εισβολή στην Ουκρανία.
  • Από τη Θεσσαλονίκη, η Μελίνα Σκόνδρα, δικηγόρος, εκπρόσωπος IAPP (International Association of Privacy Professionals), η οποία μιλάει για το Δικαίωμα Αποζημίωσης και την (Αστική) Ευθύνη σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως και για τις δυνατότητες και τα μέσα προστασίας που έχουν οι πολίτες απέναντι σε όσους απειλούν τα θεμιτά δικαιώματά τους στον τομέα (κυβερνήσεις, ιδιωτικές εταιρείες, άλλοι ιδιώτες).
  • Τέλος, στο Ένθετο «Μην το Πετάς, Χάρισέ το» θα εξεταστούν έξι δυνατότητες συνεισφοράς αντικειμένων/ρούχων που δεν χρειαζόμαστε πια, όπως και δωρεών για κοινωφελείς σκοπούς, ενόψει του Πάσχα.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ώρα 19:00-20:00.

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert