ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Εορταστικό δίωρο στην εκπομπή «Ψηφιακές Κυριακές» | Κυριακή 26.12.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Εορταστικό δίωρο στην εκπομπή «Ψηφιακές Κυριακές» | Κυριακή 26.12.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εορταστικό δίωρο στην εκπομπή «Ψηφιακές Κυριακές»
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στις 12:00

Οι «Ψηφιακές Κυριακές» αποχαιρετούν το 2021 μ’ ένα αφιέρωμα στη χρονιά που πέρασε. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 από τις 12:00 ως τις 14:00, η Βάλια Καϊμάκη συζητά με τους καλεσμένους της για τα θέματα που απασχόλησαν την τεχνολογική επικαιρότητα στη χώρα μας.

Συμμετέχουν οι:

-Γιώτα Παπαρίδου, πρόεδρος του «Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας», για τα συμπεράσματα του ετήσιου event του Συνδέσμου με τίτλο «Digital Economy Forum 2021», με την συμμετοχή του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πολλών άλλων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

-Γιώργος Παππάς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Ericsson» Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, για την έλευση του 5G στην Ελλάδα και τις προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.

-Παναγιώτης Γκολέμης, Τεχνικός Διευθυντής της «Cisco Hellas», για την είσοδο της τηλεργασίας, της τηλεκπαίδευσης ως υποκατάστατο της φυσικής παρουσίας στην καθημερινότητά μας.

Τη δεύτερη ώρα οι καλεσμένοι της Βάλιας Καϊμάκη συζητούν για θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση της ζωής μας μέσα από το διαδίκτυο και ιδιαίτερα τα social media.

Συμμετέχουν οι:

-Γιούλη Δελιοπούλου-Παπαχριστοφύλλου εκδότρια των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα και Πεδίο», για την πρακτική του bullet journaling.

-Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η «Γκουρού της Ευτυχίας», Life, Business & Executive Coache, για την παρουσία της στα social media και την αναζήτηση

-Δρ. Θόδωρος Παπακώστας, αρχαιολόγος, για την Αρχαία Ελλάδα, τη ζωή, την ιστορία, τη μυθολογία και τον ιδιαίτερο τρόπο που την παρουσιάζει στο podcast του «Archaeostoryteller», που φέτος έκανε το buzz στα social media.

Το εορταστικό δίωρο στις «Ψηφιακές Κυριακές» θα κλείσει με δώρα στους τυχερούς ακροατές.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου 2021 για ένα ενημερωτικό και απολαυστικό δίωρο.