ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ο διακεκριμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος στην εκπομπή «Τροφή για...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ο διακεκριμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος στην εκπομπή «Τροφή για σκέψη» | Σάββατο 10.02.2024

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο διακεκριμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος

στην εκπομπή «Τροφή για σκέψη»

 Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 16:00

Ο διακεκριμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος είναι καλεσμένος της Μαρίας Κυριάκη, στην εκπομπή «Τροφή για σκέψη», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 16:00, στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Σελέκος εξηγεί τι σημαίνει για εκείνον η έκφραση «γερό στομάχι», μιλάει για την ιδιαίτερη πινελιά που έχει φροντίσει να υπάρχει στις συναντήσεις με την ομάδα του και αποκαλύπτει ποιο θεωρεί εκείνος το πιο πετυχημένο σοκολατένιο γλυκό.

Η εκπομπή «Τροφή για σκέψη» του Πρώτου Προγράμματος συνδέει τη μαγειρική με το ζην αλλά και το ευ ζην! Κάθε επεισόδιο έχει διαφορετική θεματική, με συνταγές και πληροφορίες γι’ αυτές σχετικά με την κουλτούρα, την ιστορία και τις παραλλαγές τους.

Άνθρωποι που αγαπούν το φαγητό, διάσημοι και βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στην εκπομπή για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και τις ιδέες τους για μια καλύτερη ζωή.

Πίσω από κάθε «τι θα φάμε σήμερα», μέσα σε κάθε ταπεράκι, σε ένα γεμάτο πιάτο φαγητού, υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία που εμπεριέχει σκέψη, φροντίδα, χρόνο, κόστος και ας μη κρυβόμαστε, κούραση. Γιατί να μην υπάρχει και ενσυνειδητότητα;

Info

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

«Τροφή για σκέψη» – Με τη Μαρία Κυριάκη

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 16:00

Διαδικτυακά η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το ertecho.gr