ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Ο Γιάννης Πετρίδης, ο Μάκης Προβατάς και η Νατάσα...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Ο Γιάννης Πετρίδης, ο Μάκης Προβατάς και η Νατάσα Μπαστέα σε μια ξεχωριστή αναδρομή του 2021 | Τρίτη 21.12.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο Γιάννης Πετρίδης, ο Μάκης Προβατάς και η Νατάσα Μπαστέα
σε μια ξεχωριστή αναδρομή του 2021
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 22:00 έως 01:00

Μια ξεχωριστή αναδρομή του 2021, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στο Πρώτο Πρόγραμμα, με οικοδεσπότες τους Γιάννη Πετρίδη, Μάκη Προβατά και Νατάσα Μπαστέα.

Δύο εκπομπές του Πρώτου Προγράμματος, «Από τις 4 στις 5» και «Η Σωστή Ώρα», ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «συνομιλήσουν» με τη χρονιά που φεύγει, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, από τις 22:00 ώς τη 01:00.

Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, με τη μακροβιότερη παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο, «ντύνει» με τα τραγούδια της επιλογής του την τρίωρη εκπομπή, ενώ ο Μάκης Προβατάς και η Νατάσα Μπαστέα κοιτούν πίσω τα όσα έγιναν μέσα στον χρόνο και μπροστά τα όσα μπορεί να γίνουν στον επόμενο.
Όμως, δεν θα είναι μόνοι τους. Συντροφιά θα έχουν τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους. Συγκεκριμένα, τη Σώτη Τριανταφύλλου, τον Χρήστο Χωμενίδη και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη. Όλοι μαζί  μοιράζονται μουσικές και σκέψεις στην εκπνοή της χρονιάς και λίγες ημέρες πριν το 2022 μας χτυπήσει την πόρτα.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Παραμονή των Χριστουγέννων την ίδια ώρα.