ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Το «Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στην εκπομπή «Προσφέρω»...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Το «Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στην εκπομπή «Προσφέρω» | Σάββατο 20.04.2024

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το «Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων,
Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στην εκπομπή «Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 15:00 

 

Ο Γεώργιος Χριστοφοράκης, πρόεδρος του «Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Χριστοφοράκης μιλά για την ιστορία του κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, που λειτουργεί πάνω από εβδομήντα χρόνια, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα μικρών κοριτσιών, τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση.

Αναφέρεται, επίσης, στους εθελοντές που στηρίζουν το έργο του οργανισμού και στον τρόπο με τον οποίο το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο βρίσκεται κοντά στα κορίτσια μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να νιώσουν έτοιμες να βγουν στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη.

Διαδικτυακά η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το ertecho.gr

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00,
για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Info

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Εκπομπή «Προσφέρω»

Δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση: Αθηνά Γιόγιακα

Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ώρα 15:00

Γεώργιος Χριστοφοράκης, πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Διαδικτυακά η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το ertecho.gr

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert