ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού στην εκπομπή «Με το...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού στην εκπομπή «Με το Πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο» | Κυριακή 25.09.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού στην εκπομπή
«Με το Πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο»
Καλεσμένοι οι καθηγητές Στάθης Καλύβας και Πάρις Τσάρτας

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12:00

Αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό και στο ελληνικό καλοκαίρι είναι η εκπομπή «Με το Πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο», που παρουσιάζει ο Πολυδεύκης Παπαδόπουλος και μεταδίδεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα. Αφορμή, η επιτυχημένη φετινή τουριστική χρονιά για τη χώρα μας, μετά δύο έτη περιορισμών και πτώσης της κίνησης λόγω της πανδημίας, αλλά και η ανάδειξη των αρνητικών επιπτώσεων από την αύξηση του τουρισμού.

Στην εκπομπή καταθέτουν τις απόψεις τους:

Στάθης Ν. Καλύβας, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, ο οποίος είναι κάτοχος της έδρας Gladstone στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. O κ. Καλύβας συμμετείχε πρόσφατα στην έρευνα κυριακάτικης εφημερίδας με θέμα τον τουρισμό, τις συνέπειες και τους προβληματισμούς για  την επόμενη ημέρα στη χώρα μας.

– O Πάρις Τσάρτας, καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και από τους πρώτους πανεπιστημιακούς που εισήγαγαν το αντικείμενο της Τουριστικής Πολιτικής στα ελληνικά ΑΕΙ. Ο κ. Τσάρτας, συμμετείχε στην ίδια έρευνα, εστιάζοντας στις  ευεργετικές επιπτώσεις από την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα.

Σύνταξη-παρουσίαση: Πολυδεύκης Παπαδόπουλος

Η εκπομπή  μετά τη μετάδοση της αναρτάται στην πλατφόρμα ERTεcho για podcasting και στην ιστοσελίδα ertnews.gr