«Στιγμές Αρχείου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 με τον Σιδερή Πρίντεζη | ...

«Στιγμές Αρχείου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 με τον Σιδερή Πρίντεζη | Δευτέρα 24 έως Παρασκευή 28.01.2022

«Στιγμές Αρχείου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Με τον Σιδερή Πρίντεζη

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από Δευτέρα έως Παρασκευή,
στις 9 το πρωί και στις 7 το απόγευμα

Με αφορμή τα 70 χρόνια του Δεύτερου Προγράμματος που συμπληρώνονται φέτος, ο Σιδερής Πρίντεζης επιλέγει τραγούδια ηχογραφημένα στο ραδιόφωνο και θεατρικά αποσπάσματα με αγαπημένες φωνές μέσα από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τα παρουσιάζει στην εκπομπή «Στιγμές Αρχείου», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 9 το πρωί και στις 7 το απόγευμα.

Την εβδομάδα 24 με 28 Ιανουαρίου 2022:

– Δευτέρα 24 Ιανουαρίου: Ο Μάνος Λοΐζος τραγουδά το «Ακορντεόν» σε δική του μουσική και στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη από ηχογράφηση του 1980.

– Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Τον Ιανουάριο του 1984 μεταδίδεται στο Δεύτερο Πρόγραμμα μία εκπομπή στην οποία η Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύει 6 τραγούδια σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο να τη συνοδεύει στην κιθάρα. Ακούμε «Τα παιδιά κάτω στον κάμπο».

– Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Ο Γιάννης Πουλόπουλος τραγουδά το «Όνειρο απατηλό» του Απόστολου Καλδάρα και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου τον Μάιο του 1968. Την ορχήστρα του Ε.Ι.Ρ. διευθύνει ο Μίμης Πλέσσας.

– Πέμπτη 27 Ιανουαρίου: Από τη ραδιοφωνική μεταφορά της παράστασης του Ελεύθερου Θεάτρου «Το τραμ το τελευταίο» που είχε ανέβει το 1976, ακούμε τον «Μικρό ήρωα» του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

– Παρασκευή 28 Ιανουαρίου: Μεταφερόμαστε στην Πάτρα το 1988 σε συναυλία με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά «Κόσμε άσωτε» σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Info

«Στιγμές Αρχείου» με τον Σιδερή Πρίντεζη

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 9 το πρωί και τις 7 το απόγευμα

#defteroprogramma #ΣτιγμέςΑρχείου #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/