Τάνια Τσανακλίδου – Λίνα Νικολακοπούλου «…για να ‘ναι πάντα ίδια, αλλάζουν...

Τάνια Τσανακλίδου – Λίνα Νικολακοπούλου «…για να ‘ναι πάντα ίδια, αλλάζουν όλα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα | Παρασκευή 16.07.2021

Τάνια Τσανακλίδου – Λίνα Νικολακοπούλου

«…για να ‘ναι πάντα ίδια, αλλάζουν όλα» 

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, στις 21:00

Την Παρασκευή́ 16 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7  και στην εκπομπή «Πάρ’ το αλλιώς… θα βρεις!», ο Γιώργος Τσάμπρας, παρουσιάζει μία αναδρομή της συνεργασίας της Τάνιας Τσανακλίδου και της Λίνας Νικολακοπούλου με αφορμή τις φετινές κοινές τους εμφανίσεις.

Τριάντα τρία χρόνια μετά το «Μαμά γερνάω», η Τάνια Τσανακλίδου ξαναβρίσκεται στη σκηνή́ με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τους στίχους της. Όχι μόνο τους συγκεκριμένους, αλλά́ και πολλούς άλλους που έγραψε εκείνη εδώ́ και 40 χρόνια.

Στην εκπομπή ακούμε πρώτες εκτελέσεις των τραγουδιών του «Μαμά γερνάω» και θυμόμαστε πως ακριβώς ξεκίνησαν τότε, μέσα από́ αφηγήσεις των βασικών συντελεστών του δίσκου. Παράλληλα μ’ αυτά́ όμως, απολαμβάνουμε και ό,τι άλλο έχει καταγραφεί́ στη δισκογραφία με τη φωνή́ της Τάνιας Τσανακλίδου και με στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Επίσης ακούμε και πρώτες ηχογραφήσεις κάποιων ακόμη τραγουδιών που επέλεξαν η Λίνα και η Τάνια να υπάρχουν στο πρόγραμμα των φετινών κοινών τους εμφανίσεων με άλλους καλλιτέχνες, από́ διαφορετικές εποχές και συνεργασίες της Νικολακοπούλου.

Πάντα με τη διάθεση του «Πάρ’ το αλλιώς… θα βρεις!».

Σημείωση: Η εικόνα έχει διαμορφωθεί από τον Πέτρο Παράσχη. Η φωτογραφία είναι της Ελίνας Γιουνανλή.

 

Info

Τάνια Τσανακλίδου – Λίνα Νικολακοπούλου

«Πάρ’ το αλλιώς… θα βρεις!» – Γιώργος Τσάμπρας

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, 21:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/