Το Kosmos ταξιδεύει «Δυτικά της Σελήνης» – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη...

Το Kosmos ταξιδεύει «Δυτικά της Σελήνης» – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ | 11.10.2021

Το Kosmos ταξιδεύει «Δυτικά της Σελήνης»
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στον online διαγωνισμό του Kosmos για τη συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής 
  Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ώρα 20:30

Το Kosmos εξασφάλισε προσκλήσεις για τη διπλή συναυλία τζαζ της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, «Δυτικά της Σελήνης», στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Στο πρώτο μέρος ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ με τζαζ τρίο (Αχιλλέας Γουάστωρ-πιάνο, Πέτρος Κλαμπάνης-κοντραμπάσο, Ιάσονας Γουάστωρ-ντραμς) και την Ορχήστρα ανασυνθέτει γνωστές μελωδίες Γάλλων ιμπρεσιονιστών συνθετών δίνοντάς τους νέα μορφή, πνοή και ηχοχρώματα.

Στο δεύτερο μέρος, ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας με το κουαρτέτο του και την Ορχήστρα αναβιώνουν κομμάτια από τους δύο ιστορικούς δίσκους του 1949 και 1950, «Charlie Parker with strings vol.1 και vol.2». Η πρώτη παρουσίαση της ηχογράφησης του Έλληνα σαξοφωνίστα είχε γίνει στις 13 Φεβρουαρίου 2021 (Ημέρα Ραδιοφώνου) από το Kosmos.

Δηλώστε συμμετοχή στον online διαγωνισμό, αφήνοντας το σχόλιό σας στην ανάρτηση που θα βρείτε στις σελίδες του Kosmos στο https://www.facebook.com/kosmos936 και στο https://www.instagram.com/kosmos936/?hl=el.

Οι ακροάτριες και οι ακροατές που θα κερδίσουν τις προσκλήσεις θα ειδοποιηθούν μέσω inbox.

Όλος ο #Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!

#Kosmos 2001-2021: 20 χρόνια στον κόσμο μας!