ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο»: Σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιοί...

ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο»: Σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιοί – Τετράπτυχο αφιέρωμα – Β′ Μέρος: Ντίνα Κώνστα | 11.09.2022

ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 «Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο»
 Σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιοί – Τετράπτυχο αφιέρωμα

Β′ Μέρος: Ντίνα Κώνστα

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00

Τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό Ντίνα Κώνστα παρουσιάζει η εκπομπή «Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο», την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, στο πλαίσιο του  αφιερώματος σε Ελληνίδες ηθοποιούς που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή. Μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, με πλούσια θεατρική και τηλεοπτική πορεία, η Ντίνα Κώστα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό, τόσο μέσω των ρόλων τούς οποίους ερμήνευσε όσο και για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητά της.
Οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στο έργο του Γιώργου Διαλεγμένου «Μάνα, Μητέρα, Μαμά», στο οποίο η ίδια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντίνα Κώνστα συμμετείχε επίσης στα σκηνικά ανεβάσματα του εν λόγω έργου, το οποίο ηχογραφήθηκε για το ραδιοφωνικό θέατρο τον Δεκέμβριο του 1986 και μεταδόθηκε πρώτη φορά από την εκπομπή «Θεατρική Βραδιά».

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Διαλεγμένος
Ραδιοσκηνοθεσία: Γιώργος Ρεμούνδος
Ρύθμιση ήχου: Γιάννης Παπαδόπουλος
Παραγωγή: Βίκυ Μουνδρέα

Στον ρόλο της Μάνας η Ντίνα Κώνστα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Νικολαΐδης (σπίκερ), Αιμιλία Υψηλάντη (Βαρβάρα),  Αντώνης Βλησίδης (Μεμάς), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μπέμπα), Δώρα Μιχελή (γύφτισσα), Γιώργος Διαλεγμένος (Σωτηράκης)

Επιμέλεια εκπομπής: Μάρα Καλούδη