Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα 01.04.2019

Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα 01.04.2019

Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα

 

Ελευθερία Χατζηγεωργίου – υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τον δρόμο στις ελληνικές επιχειρήσεις. Προσφέρει δυνατότητες ώστε η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο επίκεντρο της Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα, στη Φωνή της Ελλάδας και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Ο αριθμός των επιχειρηματιών που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στα Σκόπια θα υπερβαίνει τους 80 από όλη την Ελλάδα, σημείωσε.
Μέσα στο 2019 θα συσταθεί επιτροπή για την διευθέτηση θεμάτων που αφορούν σε εμπορικά ονόματα και σήματα, η αρχή θα γίνει από αύριο, πρόσθεσε η κ. Χατζηγεωργίου.

 

Κώστας Ζαχαριάδης – γραμματέας Κ. Ο. ΣΥΡΙΖΑ

Η εκλογική μάχη θα είναι ντέρμπι. Ο προοδευτικός κόσμος θα πει την τελευταία λέξη,  επεσήμανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη, αναφερόμενος στο αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Εκτιμώ ότι ο προοδευτικός κόσμος στην κάλπη θα δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και θα καταγράψει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ και ρυθμιστική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να την καταγράψει και πρώτη δύναμη, πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

 

Δημήτρης Σεβαστάκης – βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει ένα έλλειμμα ενημέρωσης σε ό,τι αφορά την συμφωνία των Πρεσπών και υπάρχουν ευθύνες για αυτό, δηλαδή υπάρχει ένα πρόβλημα να καταλάβει ο κόσμος που υπήρξε υποχώρηση και που εξασφάλιση, αλλά θα τα λύσει η ζωή, διότι θα υπάρξει ανάπτυξη στα βόρεια σύνορά μας, εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.