Η ΕΡΤ στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Η ΕΡΤ στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Η ΕΡΤ στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου

DSC_1029

Τα εγκαίνια του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας αλλά και πλήθους κόσμου.

DSC_1100

Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε το περίπτερο της ΕΡΤ,  συνομίλησε με τους ανθρώπους της,  ενημερώθηκε για τον πλούτο του Αρχείου και το ανεκτίμητο οπτικοακουστικό υλικό της.

Η ΕΡΤ, η οποία καθ’  όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της έφερε γενιές ολόκληρες σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την πεζογραφία και την ποίηση, έχει το δικό  της περίπτερο στο χώρο του Φεστιβάλ στο Ζάππειο.

DSC_1124

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν έχει ως κεντρικό αφιέρωμα «το βιβλίο , το θέατρο και τον κινηματογράφο».

DSC_1052

Στο περίπτερο της ΕΡΤ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ή να γνωρίσουν κλασικές παραγωγές, να προμηθευτούν ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές σειρές, καθώς και έντυπο υλικό σχετικά με τη συνεισφορά της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδας.

DSC_1091

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση διοργανώνει στο περίπτερό της εκδήλωση με θέμα: «Η ΕΡΤ και η συμβολή της στο Βιβλίο, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ εδώ.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.