ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ 25.10.2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ 25.10.2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

«Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον Κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη»

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:00, στο Studio C του Ραδιομεγάρου.

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συμπράττει στον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη με συμφωνικό ήχο. Η ηχογράφηση και επεξεργασία του ηχητικού υλικού, πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης. Την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Στάθης Σούλης. Ο Γιάννης Μπελώνης υπογράφει την ενορχήστρωση, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύει η μεσόφωνος Μπέττυ Χαρλαύτη.

O δίσκος περιλαμβάνει συμμετοχές και ανέκδοτα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά από την Μπέττυ Χαρλαύτη, τη μοναδική ερμηνεύτρια της γενιάς της που βρέθηκε σταθερά κοντά στον συνθέτη και στη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» τα τελευταία χρόνια. Στο δίσκο συμμετέχουν ο Zülfü Livaneli και η Μαρία Φαραντούρη, εμβληματικοί συνοδοιπόροι του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και ο ερμηνευτής Γιώργος Περρής.