Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 05.04.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 05.04.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Απριλίου!

αφιέρωμα στο νέο αποκλειστικά αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports, που παρέχει υπερθέαμα και αγωνιστική δράση, ελεύθερα για όλους, 24 ώρες το 24ωρο, κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Στο 64ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για το αναλυτικό πρόγραμμα, το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που πρόκειται να παρακολουθήσουν, μέσα στο 2019, από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Για τα «1.000 ΧΡΩΜΑΤΑ του Χρήστου», τη νέα παιδική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:30,  μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο παρουσιαστής της Χρήστος Δημόπουλος.

Αφιέρωμα στους αδελφούς Ταβιάνι παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη της ΕΡΤ2, μεταδίδοντας πολυβραβευμένες χαρακτηριστικές ταινίες τους, τα βράδια της Τετάρτης, στις 23:30.

Στον πρώτο Ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη είναι αφιερωμένη η σειρά «Οι εκπομπές που αγάπησα» της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 8:30 το πρωί, η οποία φωτίζει την προσωπικότητα και πτυχές της ζωής του μέσα από αρχειακό υλικό και μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώρισαν.

Επιπλέον, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου, φιλοξενούνται στις σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.