Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 13.09.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 13.09.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Η μαγεία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ συνεχίζεται στα γήπεδα της Κίνας και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στον μεγάλο Τελικό, που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές αποκλειστικά στην ΕΡΤ.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται αναλυτικά για το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων, τους δύο Ημιτελικούς, τους αγώνες κατάταξης και τον Τελικό, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 15:00, που μεταδίδονται από την ΕΡΤ Sports, την ΕΡΑσπορ και όλα τα ψηφιακά Μέσα της ΕΡΤ. Επίσης, όλες οι τελευταίες εξελίξεις παρουσιάζονται μέσα από  θεματικές εκπομπές αφιερωμένες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών, καλύπτει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά, μεταδίδοντας, από την πρώτη ώς την τελευταία στιγμή, τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Στον παλμό της 84ης ΔΕΘ εκπέμπει ο ΡΣΜ της ΕΡΤ3, 102 FM, από ειδικά διαμορφωμένο ραδιοφωνικό στούντιο στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο μπροστά από το Περίπτερο της ΕΡΤ3, με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 84ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

 

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.