Το νέο τραγούδι της Χ. Αλεξίου μαζί με τη Γιασμίν Λεβί αποκλειστικά...

Το νέο τραγούδι της Χ. Αλεξίου μαζί με τη Γιασμίν Λεβί αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία 03.07.2020

Το νέο τραγούδι της Χ. Αλεξίου μαζί με τη Γιασμίν Λεβί
αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία

Η Χάρις Αλεξίου και πάλι στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Αυτή τη φορά, με το νέο τραγούδι που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τη Γιασμίν Λεβί.

«Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό να λέω ένα τραγούδι με τη Γιασμίν Λεβί, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί. Έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά», είχε αναγγείλει η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια στην πρόσφατη, πολυσυζητημένη συνέντευξή της στον Φώτη Απέργη και στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Και πρόσθεσε: «Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω».

Tώρα, οι ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μπορούν πρώτοι κατ’ αποκλειστικότητα να την ακούσουν.

Είναι η πρώτη φορά που η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με τη σεφαραδίτικης καταγωγής, Εβραιοϊσπανή  τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό. Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, με ένα τηλεφώνημα της Γιασμίν και με την πρόταση προς τη Χαρούλα να τραγουδήσει μαζί της στο άλμπουμ που τότε ετοίμαζε. Το αποτέλεσμα είναι το «Τhis Shadow», μια δίγλωσση, εξομολογητική μπαλάντα. Γι’ «αυτό που πάντα λείπει» τραγουδά η μία και για μια «negrita sombra»  κάνει λόγο η άλλη.

Ακούστε από σήμερα το τραγούδι τους αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία.