Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα 20.11.2018

Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα 20.11.2018

Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα

 

Χρήστος Μαντάς – ΣΥΡΙΖΑ

«Με ένα σαφή τρόπο θα διασφαλιστεί η μισθοδοσία των κληρικών αφού βγουν από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Υπάρχουν εύλογα θέματα και ανησυχίες. Η νομοθετική πρωτοβουλία που είναι σε εξέλιξη από την πλευρά της κυβέρνησης θα γίνει σε συνεργασία με την Εκκλησία και θα δοθεί σε διαβούλευση» διευκρίνισε στην εκπομπή ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ και ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ στη Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.

«Προφανώς τον τελευταίο λόγο τον έχει η Πολιτεία, αλλά εμείς θα τα συζητήσουμε όλα και θα επιδιώξουμε συναινέσεις» τόνισε ο κ. Μαντάς.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος – Κίνημα Αλλαγής.  

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και  Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, την Φωνή Της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, για την επικείμενη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι Ανεξάρτητες Αρχές.